Josefine "JoJomen" Larsson

Det är okej om det går fel
 
Såhär ser jag ut mest hela dagarna nuförtin: stickade tröjor, en stor halsduk och kameror hängandes runt mig. Bekvämt. Varmt. Skönt. Hösten är så vacker och jag vill fånga allt på bild. Orange, rött, brunt och grönt. Bästa kombinationen.
Det må vara en rå och kall månad på många vis, och tidigare år har jag lätt för att gå in i smärre höstdepressioner - men trots det måste jag nog ändå säga att det är min favoritårstid. Och de där dipparna har blivit lättare att hantera ju äldre jag blitt. Det är fint. Jäkligt fint.

Skriver ju här lite sporadiskt utan någon som helst vidare plan. Så kanske man inte ska skriva, då låter det som att jag inte riktigt bryr mig om vad jag publicerar - men det gör jag. Önskar att jag faktiskt tog mig tiden lite mer att sitta framför min cyberspaceade dagbok och berätta mer om mina dagar, för oftast är det både fint och roligt. Ibland är det motsatsen, rena piss- å skiten alltihopa. Men då kan det va skönt att ventilera det också. 
Ibland gör man rätt, ibland gör man fel - lev med det, som han Krunegård sa i någon låt.
Eller som jag läste på en nedklottrad toalett för länge sen "Det är okej om det går fel". 

Ja. Ibland får det göra det. 

I detta nu sitter jag och redigerar bilder från en filmpremiär jag var med på i lördags. Innan det ett Gästgiveri jag fotograferade i fredags. Innan det försökte jag få till några t-shirtsprint som ska tryckas till på lördag då jag har pop up-shop och utställning i Kraftstationen tillsammans med Beerium. Klockan 13:00 börjar det, fritt inträde och fri lek mellan provsmakningsbaren, foodtrucken, Camillas shop, min shop, caféet. Gör vad ni vill, allt ni gör är bra! Blir glad om ni kommer. 

Tack för att ni läste. Aj löv jo mest.