Josefine "JoJomen" Larsson

Träslövs Trädgård
 
Fortsätter att ta med er på våran Varbergs-vistelse. Inte riktigt tänkt så innan; att jag faktiskt följer jättemånga personer, affärer, bed & breakfast och liknande på sociala medier, främst Instagram dåh. Det har sakta men säkert vuxit sig som en större grupp i mitt flöde som jag inspirerars dagligen av. Därför är det extra kul att kunna bocka av dem på min "want to do/go to"-lista. 
 
 
Vi gjorde ett besök inne på Träslövs Trädgård. Fantastisk butik som kändes mer om en liten gömd oas så långt från stress man kunde komma. Den enda lilla stressen som man möjligtvis kanske skulle komma på är väl att man ville ha exakt allting inne i butiken. Herrejädrar så mycket fint. 
 
 
Följde omedelbums på Instagram. Det borde ni göra också om ni är intresserad av trädgård och växter. I flödet är det inte bara bilder från butiken, utan också en hel del tips om du har hand om ditt trädgård och...tankar om att kunna tala med sin kålrabbi. Mycket fint. 
 
 
Älskar den här råa stilen. Svart, lite "skitigt" och "slitet!", rostat... 
Tänk den dagen man själv har en trädgård att kunna odla saker i. Just nu har jag en tomatplanta på min minimala uteplats (är varje dag rädd för att grannungarna i lägenheten intill ska springa in på mitt område och rycka i plantan. Om det skulle ske, då...då j*vlar). Klappar lite på plantan varje dag och ropar "KÄMPA KÄMPA! INGENTING ÄR OMÖJLGIT!" åt den.

Nä, det gör jag inte. Men nästan. Klappar den regelbundet. Den har sex stora tomater på gång. HEJA HEJA.  
 
 
Palle ville köpa Ave Maria och måla Corpse Paint på henne. 
DET hade varit en syn. 
 
 
Ville fotografera allting inne i butiken, men också gå runt och titta på allt fint. Så himla stor och ännu mer inspirerande växthus. Har blivit mer intresserad av odling på senare tid efter att min syster prackat på mig lite plantor, hon är verkligen Vetenskapens värld när det kommer till växter. Så skönt att ha en sån nära till hands. 
 
 
Hej hej!
 
 
De hade en jättestor trädgård som tillhörde butiken. Det kändes som att promenera runt i Botaniska eller Trädgårdsföreningen i Göteborg. Meditationsmusik spelades i högtalarna över hela gården, små dammar och fotän fanns det också. Kändes som man var på något yogaretreat. 
 
 
Vi hittade finaste peacook-stolen inne i ett orangeri. En sån vill jag ha när jag blir stor.
 
 
Oerhört mysig plats som jag gärna åker till igen, bara för att "bli lite gó" och lulla runt bland alla växter. Har ni vägarna förbi Varberg får ni svänga in hit, eller följa dem på sociala medier (På instagram heter dem larjohantraslovstradgard)  för lite blomsterporr och gulliga bildtexter. Har scrollat lång bak i flödet och får varje gång lite extra runda kinder när jag läser inläggen, för att de är så roliga och söta. 

Såh, det var det om trädgård. I nästa inlägg tänkte jag berätta mer om hur jag blev av med min oskuld. Alltså, min campingoskuld. 
Tack för att ni läste!