Josefine "JoJomen" Larsson

Kotten.
Jag gick upp tidigt på måndagmorgon för att tvätta och jobba framför datorn. Det går framåt, men långsamt med bildredigeringen. Har tänkt väldigt mycket på det där den senaste tiden, mitt fotograferande, skapande och företagande. Vad vill jag egentligen göra, liksom. Känner väldigt väl att en förändring kommer att göras, och jag vet på ett ungefär vad jag vill göra och hur företaget kommer att arta sig
Men, nog om det för nu.

Sol och blå himmel vart det denna dag. Vettesjutton om det var 28,9 grader som det står på den här bilden nedan,
men nog var det sommarvärme.

Efter lunch åkte jag och Palle på en liten utflykt till Kungälv för att fika på Kotten och ta en promenad uppe i Fontin.
 
 
Kotten är ett café beläget uppe vid Fontins motioncentral. Här finns många fina vandringsleder i dess naturreservat, både för de vana hurtbullarna och rutinerade motinärerna - eller för oss som bara tycker om att luffsa i skogen och va lite góa. Vi är dem som gärna går en liten bit, men som stannar till för att titta på grodor, små näbbmöss eller annat gulligt som dyker upp i ens väg. Ta tid, slå rekord och sitt personsbästa och faen hans moster är med andra ord inte intressant för mig. Höhö.  
 
 
Längre bort anade man mörka moln. Enligt min väderapp skulle det både åska och regna senare samma eftermiddag, men vi hade tur med vädret under vårat besök här och vi kunde sitta utomhus för att ta en fika.
 
 
Stod och velade och tvekade mellan alla godsaker ett bra tag. Här fanns både matiga smörgåsar, smoothies och olika bakverk som muffins, punchrullar, bullar, kladdkaka, bärpaj och småkakor.
 
 
Det slutade med att vi plockade på oss varsin kopp kaffe och lite olika sorters kakor, en punchrulle och en chokladboll. Vi slog oss ned på bryggan och dinglade med fötterna ovanför vattenytan samtidigt som vi betraktade kanadagäss, fiskmåsar, änder och andra sorters fåglar vi inte kunde namnet på.
 
 
Hej hej!
 
 
Som de hurtiga människorna vi är bestämde vi oss för att ta en rejäl joggingtur på sisådär tre mil runt i skogen.
NOOOOOOOT.
Palle poserade framför kameran för att se lite Sporty Spice ut på bloggen...
 
 
...och jag kämpade, oerhört graciöst, att ta mig fram på den här...grejen. Vad heter det? Hinderbanestång? Klätterstång? Tjångstång? Jag vet inte. Jag klarade att ta mig från ena sidan till den andra i alla fall. Nöjd.
 
 
Vi fortsatte vår promenad och chansade lite hit och dit mellan de olika promenadstigar. Det är så himla fint i den här skogen. Om ni inte varit här uppe tycker jag att ni ska bege er hit, finns så många stråk att gå på och utsiktsplatser att stanna till vid. Måste åka tillbaka hit igen och promenera lite längre nästa gång. 
 

Gó, enkel utflykt. Mycket glad för detta! 
När jag skriver detta är det måndagkväll, klockan är 21:25 och jag börjar bli lite trött - men jag måste sitta lite till med bildredigering innan jag kan gå och lägga mig med gott samvete över att jag fått gjort något bra idag.

Imorgon ska jag fortsätta redigera bilder och laga matlådor inför kommande jobbpass på extrajobbet.
Om det är bra väder kanske det blir en ny liten utflykt. Vi får se.
Tack för att ni läste!

Ha dä gött, häääj!