Josefine "JoJomen" Larsson

Välkommen till min nya blogg!
Sedär jah! Nu är vi här. Från blogspot.com till blogg.se. Inte för att ni läsare kommer att märka någon större skillnad på innehållet ändå kanske, men lite extra funktioner har tillkommit och layouten är anourlunda jämfört med tidigare. Och det är juh skoj, tycker jag! Jag tror jag kommer trivas här. 
 
Majoriteten av er som läser här känner mig säkerligen sedan tidigare, men till er som har klickat in er på min blogg för allra första gången så vinkar jag lite febrilt extra till er och säger "HÄJ HÄJ!"
Josefine heter jag, är 25 år och kommer från volvoraggarnas mecka, Sollebrunn. Born and raised there, men flyttade 2014 till Surte, ett brukssamhälle i Ale Kommun som ligger några minuter strax utanför Göteborg. Här trivs jag bra, bättre än bra till och med. Här har jag en liten orange etta på 38 kvm, en finlandssvensk trummis som jag är väldigt kär i och en salig kompott av bästa vänner. 
 
Frilansar som fotograf och plåtar bland annat bröllop, pressbilder till band och artister samt designar skivomslag. Är även quizmaster och DJ på både pubar, klubbar och firmafester. Mycket skoj, mycket skoj. 
Gammal musik, vegetariskt käk och fotografering är mina största intressen, vilket även kommer bli det som jag mestadels  kommer att skriva om här på min blogg. Även om hur det är att frilansa, olika uppdrag jag tar mig an, vardagen i Surte och hur man försöker vara positiv som fan (för då går allting bra) när det känns piss och skit. 
 
Har bloggat väldigt länge, men då ganska sporadiskt. Trots det så tänker jag varje dag på att jag skulle villja blogga mer regelbundet- men det handlar bara om att få tiden och prioritera det. Och, det vill jag få in nu. Ta mig tid till det. För jag mår väldigt bra av att skriva och dokumentera mina dagar. Och så är jag en sån himla nostalgisk person av mig som tycker om att se tillbaka på hur det var och vad man gjorde för några månader eller år sedan.
Så nu vill jag komma igång med det på allvar - och så ska det bli. Vi får se exakt vilken form bloggen tar, men jag tror det kommer växa fram ju mer jag skriver.
Tack för att ni vill läsa! 
#1 - Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!